Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Вчора українські захисники знищили трьох та поранили ще трьох загарбників

За даними розвідки, 04 липня українські захисники знищили трьох та поранили ще трьох загарбників. Про це Гал-інфо повідомили в прес-центрі штабу ООС.

4 липня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти та 82-х мм міномети, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю. Українські воїни негайно відреагували на усі можливі загрози з боку загарбників та змусили їх припинити свої агресивні дії.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", ворог три рази обстріляв опорні пункти українських захисників неподалік Новотошківського, застосувавши при цьому артилерійські системи 122-го калібру, 120-ти та 82-х мм міномети, а також автоматичні станкові гранатомети. З мінометів різних калібрів, які давно мали б бути відведені від лінії бойового зіткнення, противник відкривав вогонь поблизу Оріхового та Кримського. Біля цих населених пунктів та поруч Катеринівки агресор також активно використовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники активізувалися по обіді. Зокрема, з гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели обстріли поблизу Павлополя і Гнутового. Ще один факт ворожої агресії зафіксовано біля Пищевика. На цій ділянці фронту противник відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів стрілецької та снайперської зброї.

За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення.

Наші воїни такі нахабні дії без відповіді не залишили та застосували чергові вогневі засоби, після чого окупанти згорнули свою злочинну активність. За даними розвідки, 04 липня українські захисники знищили трьох та поранили ще трьох загарбників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ