Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Велосипедист та два мотоциклісти загинули в ДТП на Львівщині

Велосипедист та два мотоциклісти загинули в ДТП на Львівщині. Про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Перша ДТП трапилась 8 серпня, близько 19:00 год.  Водій мотоцикла «Спарк», мешканець с. Вирів Кам’янка-бузького району 1996 року народження, рухаючись по автодорозі між населеними пунктами Ямне та Великосілки Кам’янка-Бузького району, не обрав безпечної швидкості для руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припаркований автомобіль «Опель Віваро». Внаслідок ДТП водій мотоцикла помер в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі в лікувальний заклад, а пасажира мотоцикла, мешканця с. Стрептів 2001 року народження, госпіталізовано до Кам’янка-Бузької ЦРЛ з діагнозом: "закрита травма грудної клітки посттравматичний пульманіт з права".

Також 8 серпня близько 11:00 год. у с. Малі Підліски Жовківського району, по вул. Чорновола, мешканець села Запитів 1977 року народження, керуючи автомобілем "Шевроле Авео", не впорався з керуванням, переїхав дві зустрічні смуги руху та здійснив наїзд на велосипедиста, мешканця с. Малі Підліски 1957 року народження, який рухався в напрямку м. Нова-Кам’янка, Внаслідок ДТП велосипедиста доставлено у КМК ЛШМД, де від отриманих травм він помер.

09 серпня близько 01:40 в селі Демня Миколаївського району водій мотоцикла не впорався з керуванням, наїхав на перешкоду (бордюр) та загинув на місці події. Особа водія та обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ