Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Великодній подарунок від районної влади яворівчанам-воїнам – 190 тис. грн

Військовослужбовці, які пішли служити в Збройні сили України за контрактом і є жителями Яворівського району Львівської області, у подарунок до Великодніх свят отримають із районної казни загалом – 190 тисяч гривень, по 5 тис. грн – кожен.
Фото Яворівської РДА.

Про повідомив сьогодні, 26 березня, власкор Гал-інфо із посиланням на першого заступника голови Яворівської РДА Віталія Денегу.

Учора, 25 березня, новопризначений перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Віталій Денега спільно із керівником апарату РДА Зоряною Мірило провели нараду з начальником відділу документообігу, організаційної роботи та контролю Наталією Ханас, завідувачем сектору з питань правової, мобілізаційної, режимно-секретної роботи та запобігання корупції Вірою Доскоч та головним спеціалістом Романом Кондором стосовно надання матеріальних допомог військовослужбовцям, які підписали контракт.

Комісія розглянула 38 заяв, що надійшли в Яворівську райдержадміністрацію із жовтня по нині.

Тому, згідно із Програмою забезпечення заходів територіальної оборони, мобілізаційних заходів, призову громадян на строкову військову службу та військову службу за контрактом на території Яворівського району на 2020 рік кожному військовослужбовцю, який є жителем Яворівського району та підписав контракт з військовою бойовою частиною, виплатять матеріальну допомогу – в 5 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ