Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Великий футбол став великою політикою": Ракицький йде зі збірної України

Як повідомив Ярослав Ракицький на своїй сторінці у Instagram, він йде із збірної України з футболу.
Ярослав Ракицький

У своєму повідомленні футболіст привітав збірну із виходом до Євро  2020 і побажав хлопцям успіху на чемпіонаті.

"10 років тому я деб’ютував за головну Команду, а сьогодні кажу "до побачення". Я іду зі збірної Україги. Я чекав виклику до команди впродовж всього 2019 року. Але великий футбол став великою політикою. Саме страх керує людьми, які надсилають запрошення в національну команду. Не навичками футбольної майстерності ви апелюєте. Футбол поза політикою?", - написав Ракицький.

Футболіст також зазначив, що він пишається тим, що захищав Збірну своєї країни та кольори свого прапора на міжнародній арені. 

"Дякую всім хто підтримував і тим, хто не підтримував, Ви допомагали бути ще сильнішим. Я завжди бився на футбольному полі за перемогу України! Бажаю лише золотих нагород! Дякую!", - додав Ярослав.

Нагадаємо, 28 січня 2019 року Ярослав підписав контракт із російським "Зенітом", через що були обурені українські вболівальники.

Поздравляю, Сборная Украины, с выходом на евро-20, желаю успехов, парни вы молодцы, игра классная! 10 лет назад я дебютировал за главную Команду, а сегодня говорю «до свидания». Я ухожу из Сборной Украины. Я ждал вызов в Команду на протяжении всего 2019 года. Но большой футбол стал большой политикой. Именно страхом руководствуются люди, которые рассылают приглашения в национальную команду. Не навыками футбольного мастерства вы апеллируете. Футбол в не политике? Для меня было честью защищать Сборную своей страны, честь побеждать и доказывать силу Украинцев. Честь представлять цвета своего флага на международной арене. Спасибо всем кто поддерживал и тем кто не поддерживал, Вы заряжали быть ещё сильнее. Я всегда бился на футбольном поле за победу для Украины! Желаю только золотых наград! Спасибо!

Допис, поширений Yaroslav_Rakitskyy_official (@rakitskyy_official)

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Україна перемогла Португалію на відборі до Євро 2020.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ