Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Верховний Суд відхилив касаційну скаргу санаторів Старосамбірського меблевого комбінату

Верховний Суд України відхилив касаційну скаргу санаторів Старосамбірського меблевого комбінату. Про це «Гал-info» повідомив перший заступник голови Старосамбірської РДА Василь Борковський.
 З його слів, справа перебувала у Верховному Суді 8 місяців, і зараз суд виніс свій вирок не на користь санаторів Старосамбірського меблевого комбінату, яких влада та громадськість Старого Самбора вважає неефективними санаторами. 
«Старосамбірський меблевий комбінат опинився у глибокій борговій ямі, і підприємство було оголошено банкрутом. Рада кредиторів призначила арбітражним керуючим Петрушка, який не виконав плану санації, тобто оздоровлення підприємства, а навпаки погіршив його фінансовий план. Зокрема, зросла заборгованість по зарплатні з 20 тис. грн до 46 тис. грн. Колектив підприємства та влада району оскаржили дії санаторів в Господарському суді Львова. Санатори, на чолі Петрушко з цим не погодилися і подали касаційну скаргу до ВСУ, але суд програли», – зазначив в коментарі «Гал-info» Борковський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ