Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ветерани «Карпат» зустрілися з воїнами АТО та волонтерами

Ветерани львівських «Карпат» зустрілися з воїнами АТО та волонтерами на футбольному полі.

На початку грудня минулого року, на одному із штучних полів в Брюховичах, відбулася товариська зустріч між ветеранами «Карпат» з одного боку та бійцями АТО з передової та волонтерами з іншого. І хоч тоді тріщали морози, а з поля винесли тонни снігу, дружній матч пройшов за всіма стандартами жанру. Час проведення того матчу обрали не випадково – Україна відзначала День волонтера та День збройних сил. Минуло більше аніж півроку – і ці ж команди знову зустрілися. Тепер вже на зеленій траві стадіону «Прогрес». І день обрали не простий. Адже 9 червня – це день друзів. 

Якщо взимку гостей зустрічав військовий оркестр, то зараз усе пройшло значно тихіше та затишніше, у дружній атмосфері. Легендарний воротар «левів» Богдан Стронціцький та волонтер АТО Василь Корпан знову взяли на себе організаційні клопоти – зібрати гравців, запросити гостей, приготувати шашлик.

Як і торік, на допомогу команді бійців АТО та волонтерів прийшов Мирон Маркевич, який сам неодноразово відвідував вояків на передовій. Попри солідний вік, досвідчений тренер регулярно підключався флангом до атаки, встигав повертатися та загалом впевнено керував діями своєї оборони, яка, однак, не завжди встигала накривати проходи Олександра Чижевського та Володимира Різника – найактивніших карпатівців. Загалом за «левів» зіграли ветерани різних поколінь. А з лавки їх підтримували Геннадій Лихачов та Олег Бойчишин.

Своя група підтримка була і в «синьо-жовтих». Очолював її пан Володимир. Сам він родом із Донецької області, але вже понад 20 років мешкає в США. Вихований у найкращих українських традиціях, волонтер постійно допомагає нашим солдатам звільнювати рідну землю.

Два тайми по 30 хвилин – таким був регламент матчу, правда, зважаючи на несамовиту спеку, кінець гри трішки вкоротили. Добре, що й рахунок цьому сприяв. 4:4 – ідеальний результат для товариського матчу.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ