Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ветерани Львівщини представлять Україну на міжнародних Іграх Воїнів у США

Ветерани Львівщини вперше представлять Україну на міжнародних Іграх Воїнів у США. Про це повідомили 31 травня Гал-інфо у пресслужбі Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Організаційний комітет оголосив список учасників команди, що представлятиме Україну на Warriors Games – Іграх Воїнів у США. Українські військовослужбовці братимуть участь у цих престижних змаганнях вперше. Напередодні усі охочі потрапити до збірної проходили національний відбір.

До складу національної збірної ввійшли 5 ветеранів АТО/ООС з Львівщини. Це, зокрема, ветерани Національної гвардії України Дмитро Афанасьєв та Ігор Галушка. Дмитро змагатиметься за медалі у стрільбі з лука та волейболі сидячи, а Ігор – у веслуванні.

Ветеран Збройних Сил України Олександр Заставський представлятиме Україну одразу у 4 дисциплінах: стрільба з лука, гольф, кульова стрільба та волейбол сидячи.

У кількох дисциплінах змагатиметься і ветеран Збройних Сил України Сергій Калитюк. Він боротиметься за медалі у велоспорті, кульовій стрільбі, стрільбі з лука та баскетболі на візках.

Військовослужбовець Збройних Сил України Віктор Легкодух на змаганнях у США виступить у 5 дисциплінах: велоспорт, штовхання ядра, веслування, баскетбол на візках та кульова стрільба.

Нагадаємо, Warrior Games – це адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки. Міністерство оборони США організовує цей захід вже восьмий рік поспіль. Цього року він проходитиме з 12 по 22 вересня в Орландо, штат Флорида, США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ