Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Від початку АТО на Донбасі загинули 69 прикордонників

З початку проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях загинули 69 військовослужбовців Державної прикордонної служби України, - Дзеркало тижня.

"Війна забрала життя 69 захисників кордону. 428 прикордонників отримали поранення, в результаті яких 35 з них втратили або частково втратили працездатність. Ще п'ять військовослужбовців пропали безвісти", - повідомив перший заступник начальника ДПСУ Василь Серватюк у п'ятницю, 6 жовтня.

Близько 30 прикордонників, які отримали поранення, президент відзначив відзнакою "За участь в антитерористичній операції".

Усього з початку АТО відзнаки отримали 250 військовослужбовців ДПСУ.

У липні у Держприкордонслужбі повідомляли про 67 загиблих за час АТО військовослужбовців. Серйозні втрати ДПСУ зазнала під час обстрілу Зеленопілля російськими "Градами" з території РФ 11 липня 2014 року. Тоді загинули сім українських прикордонників, п'ятеро отримали поранення.

Раніше у Міністерстві оборони України повідомили про те, що за три роки в Донбасі загинули 2 тисячі 652 військових і ще 9 тисяч 578 захисників України отримали поранення різного ступеня важкості.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ