Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Відбудуться навчання воїнів-десантників України та Британії

1/2
Особовий склад Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, бригад, підрозділів бойового та тилового забезпечення продовжує підготовку до стратегічних командно-штабних навчань «Об’єднані зусилля — 2020», повідомили 14 вересня у пресслужбі.

Так, у польових умовах, на рухомій базі розгортаються пункти управління, польові табори, налагоджується система зв’язку, завершується підготовка озброєння та військової техніки.

Окрім цього, в рамках спільних командно-штабних навчань «Об’єднані зусилля — 2020» відбудуться навчання «Спільні зусилля» за участі військовослужбовців Збройних Сил Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Зокрема, спільно з підрозділами Десантно-штурмових військ Збройних Сил України діятимуть військовослужбовці 16-ї десантно-штурмової бригади Збройних Сил Великої Британії в різних умовах обстановки під час етапів практичних дій.

За словами керівника навчання «Спільні зусилля» — командувача Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенанта Євгена Мойсюка, навчання такого масштабу спільно з іноземними партнерами у нас проводиться вперше.

"Це свідчить про нашу сумісність, рівень підготовки особового складу та штабів відповідно до процедур НАТО та провідних країн світу", — зазначив командувач ДШВ ЗС України генерал-лейтенант Євген Мойсюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ