Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Відійшов у засвіти гітарист відомої у 80-тих рок-групи "Cinderella"

Джефф ЛаБар
Джефф ЛаБар
Джефф ЛаБар
Джефф ЛаБар
1/2
14 липня у власній квартирі мертвим знайшли гітариста мультиплатинової американської рок-групи 80-тих "Cinderella" Джеффа ЛаБара.

Про це повідомляє журнал The Rolling Stone.

Смерть музиканта підтвердив у соціальних мережах його син Себастіан. Джеффові було 58 років.

Наразі причина смерті ЛаБара невідома. У ЗМІ повідомляють, що тіло гітариста знайшла його колишня дружина. Джефф не виходив на зв'язок і це її занепокоїло. Коли вона прибула до його дому, то виявила тіло гітариста.

Довідка

Джефф приєднався до філадельфійської групи "Cinderella" у 1985-му і записав з нею всі 4 студійні альбоми. Активний період її діяльності припав на 1986-1994 рр. Згодом група розпадалася і збиралася, а у 2017-му остаточно припинила своє існування. Перший альбом команди під назвою "Night Songs" був зроблений у стилі типового комерційного глем-металу, проте вже на ньому були суперхіти "Nobody's Fool", "Somebody Save Me" i "Shake Me", які дали змогу добратися йому до третьої сходинки хіт-параду "Billboard 200" і стати тричі платиновим у США. Вже з другого альбому "Long Cold Winter" група набула більш блюзового звучання. Але і цей альбом отримав три "платини" і містив у собі ще більше хітів.

У 2007-му Джефф разом з басистом "Cinderella" створили гурт "Naked Beggars", який не досягнув ніякого успіху.

Також у 2014-му ЛаБар випустив сольний альбом "One For The Road", на якому записав усі інструменти, окрім барабанів. 

В інтерв’ю 2016 року ЛаБар зізнався, що роками мав проблеми з наркотиками й алкоголем, які пов'язував із припиненням діяльності "Cinderella".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ