Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Відкрито кримінальне провадження через авіакатастрофу поблизу Чугуєва

Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
Фото МВС
1/6
За дорученням Президента України створена Державна комісія під головуванням Віце-прем'єр-міністра Олега Уруського для з'ясування обставин падіння військового літака АН-26Ш поблизу міста Чугуїв Харківської області та надання всієї необхідної допомоги постраждалим, - інформує прес-служба МВС.

На Харківщині розбився літак. 20 людей загинуло

На місці трагедії працюють: Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Міністр оборони Андрій Таран, Голова ДСНС України Микола Чечоткін, голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер та інші посадові особи.

ДБР розпочало кримінальне провадження за фактом порушення правил польотів та підготовки до них, що спричинило катастрофу та тяжкі наслідки (ст. 416 КК України). Слідчі та експерти Нацполіції залучені до проведення розслідування.

Нагадаємо, 25 вересня о 20:50 годині поблизу міста Чугуїв, на відстані близько 2 км до військового аеропорту, сталося падіння літака АН-26Ш ЗС України військової частини А 4104 з подальшим загорянням.

У літаку перебували військові льотчики та курсанти Харківського національного університету Повітряних Сил України імені І. Кожедуба. Всього на борту було 27 осіб.

Знайдено тіла 23 загиблих, 2 особи постраждало, пошуки 2 осіб тривають.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові оголосили День жалоби за загиблими внаслідок падіння літака поблизу Чугуєва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ