Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна очолила 15 регіон Міжнародної асоціації жінок у поліції

У рамках 61 Конференції було проведено засідання Загальних зборів МАЖП, під час якого підбито підсумки роботи попереднього правління та оголошено про завершення його повноважень. Про це повідомляє МВС.
Фото: МВС

Також було представлено нову очільницю МАЖП — Джулію Єгер та керівників регіонів. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомила заступник Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

“Для мене честь очолити 15 регіон. Головування України на міжнародній арені дасть можливість посилити співпрацю, обмінюватися досвідом та створювати нові ініціативи для підтримки і розвитку ролі жінок у правоохоронних органах”,- зазначила Катерина Павліченко.

Під час конференції заступник Міністра провела перше засідання 15 регіону, де були присутні колеги-поліцейські з України, Косова, Сербії та Молдови.

“Сподіваюся, що кількість представників у нашому регіоні зростатиме, а члени стануть більш активними, долучаючись до афілійованого та індивідуального членства”, – написала Катерина Павліченко у своєму дописі.

Окрім того, заступник Міністра внутрішніх справ мала зустріч із новопризначеною президенткою МАЖП Джулією Єгер, під час якої обговорили поточну роботу УАППО та МАЖП, а також плани розвитку 15 регіону. Крім того, заступник Міністра мала нагоду поділитися досвідом України й підкреслити важливу роль жінок у правоохоронних органах в умовах війни.

“Також дякую попередній президентці МАЖП — Деборі Фрідль, за її вагомий внесок та підтримку України! Наголошую на готовності продовжувати нашу спільну роботу задля посилення голосу жінок-правоохоронниць на міжнародному рівні”, – підсумувала Катерина Павліченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ