Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відкрито реєстрацію на міжнародний турнір з кросфіту Kyiv Battle 2019

2-3 лютого у Києві відбудеться третій міжнародний турнір з кросфіту Kyiv Battle 2019.
Kyiv Battle 2019

Kyiv Battle 2019 - турнір, який у фіналі об’єднає 120 найбільш тренованих атлетів з різних країн. 60 професіоналів і 60 аматорів будуть боротися за призовий фонд у розмірі 160 000 гривень. Абсолютні переможці як серед жінок, так і серед чоловіків, окрім грошової винагороди, отримають річний контракт з титульним спонсором змагань – спортивним брендом Reebok.

На першому етапі усі бажаючі проходять реєстрацію на сайті події kyivbattle.org у період з 15.11 по 19.12, а вже з 20.12 по 14.01 учасники виконуватимуть завдання онлайн-відбору, фіналісти якого 2 та 3 лютого змагатимуться за звання найкращого кросфітера та грошову винагороду. Оцінювати учасників і визначати переможців у категоріях “Професіонали” та “Аматори” будуть незалежні судді.

Традиційно головним суддею змагань став чемпіон світу, п’ятикратний чемпіон України з пауерліфтингу та сертифікований CrossFit Judge Антон Галагуз: “Kyiv Battle - це не просто змагання для професіоналів та любителів, це справжній челендж, якого цілий рік чекають спортсмени та готуються до участі у ньому. Мені подобається бути частиною чогось крутого та масштабного, саме тому я вже втретє маю за честь стати головним суддею змагань.”

Змагання відбуватимуться протягом двох днів у столичному виставковому центрі “АККО Інтернешнл”. Стати свідком видовищної боротьби за звання кращого атлета може кожен, адже вхід для глядачів вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ