Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відкритим кубкам у Львові бути

З метою створення сприятливих умов для розвитку та популяризації фізичної культури і спорту у Львові Міська рада затвердила Програму “Відкриті кубки Львова”.
Відкриті кубки Львова.

Метою Програми є розвиток та популяризація фізичної культури та спорту у Львові, збільшення кількості міжнародних спортивно-масових заходів, підтримка спортивних федерацій в організації та проведенні Відкритих кубків з різних видів спорту. Депутати підтримали рішення про надання  фінансової підтримки спортивним федераціям Львова та області чи громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості. 

Прийом заявок на конкурс надання фінансової підтримки на проведення спортивних заходів у рамках Програми у 2020 році буде проводитися у період з 3 по 24 лютого.  Інформацію про початок конкурсного відбору згідно з цією Програмою буде оприлюднено  на офіційному сайті Львівської міської ради.

“Зараз Львів позиціонується, як спортивна столиця України.  Дійсно такого проєкту більше нема ніде. Відкриті кубки Львова плануються, як олімпіада по-львівськи. Тобто це дуже масштабний проєкт, у якому залучені провідні спортивні федерації. Це має бути обов'язково великий турнір, бажано з міжнародним представництвом, щоб приїздили  команди чи спортсмени з різних країн.  Ми також будемо подавати аплікаційну форму.  Управління надає кошти, в той же час контролює, бо для того, щоб провести  гарний захід, треба залучити і свій ресурс. Це коштує дорого, але іде в плюс і учасникам, і організаторам", - розповів в коментарі для Гал-інфо президент асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ