Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відкритий чемпіонат Львова з баскетболу: лідер наростив перевагу

У суботу відбувся черговий тур Відкритого чемпіонату Львова з баскетболу. По його завершенні в турнірній таблиці все менша інтрига у боротьбі за золото і все більша, коли мова йде про другу сходинку.

Програму туру в приміщенні ОДЮСШ (вул. Самчука, 8) відкривала зустріч БК «СКІФ» та «EliteClub». Для того, щоб продовжувати боротьбу з конкурентами за високі місця «скіфам» необхідно було тільки вигравати. Навіть 28 очок Дениса Рязанцева не допомогли «елітним» переламати плани БК «СКІФ». Переконлива перемога 97:65, не в остання чергу завдяки хорошій результативності чотирьох гравців, на рахунку яких понад 10 очок.

Матч БК «Солевари» з лідером змагань БК «Львів»-УАД не повинен був бути надто напруженим через те, що у турнірній таблиці між ними великий розрив.  Втім, підсумкові 77:85 свідчать про інакше. Так лідер переміг, однак витратити, напевно, довелось куди більше сил, аніж планувалось. А все не в останню чергу завдяки Олегу Філю та Юрію Крамару, які набрали відповідно 24 та 33 очки. Не було б у складі БК «Львів»-УАД Олега Юзефчика, який накидав одразу 45 балів, хтозна яким був би підсумковий результат.

Після перемоги лідера змагань команді «Пивомани 48» необхідно було перемагати, щоб не відпускати їх одразу на чотири пункти. Та проти таких планів виступили баскетболісти з «LvivWarriors». Їхня перемога 74:73 дозволила їм покинути 6 місце, змінивши його на п’яте, «пивоманам» схоже доведеться вдовольнитися «срібною» гонкою. Однією з можливих причин поразки є коротка лава запасних, адже у матчі на паркет виходило лише шестеро баскетболістів. Найрезультативнішим у складі переможців став Назар Данилевич (20 очок). Серед «пивоманів» найбільше набрав Дмитро Гетьманець – 21 заліковий пункт.

Останнім матчем ігрового дня стала зустріч середняка BC «Vita Agro» з аутсайдером - BC «SemiPro». Вечірній матч, як і очікувалось завершився перемогою команди, що йде вище в турнірній таблиці. Підсумкові 70:54 стали можливими завдяки командній грі, у якій чотирьом гравцям вдалося закинути більше 10 очок, ще двоє були дуже близькими до цієї позначки. А BC «SemiPro», який виступав в цьому матчі без лави запасних, може задовольнитись лише званням найрезультативнішого гравця, яке здобув Федір Савоченко. У його доробку 20 набраних очок.

БК «СКІФ» 97:65 «EliteClub»

БК «Солевари» 77:85 БК «Львів»-УАД

«LvivWarriors» 74:73 БК «Пивомани 48»

BC «SemiPro» 54:70 BC «Vita Agro»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ