Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Кримінал  |  Волинь

Відомі спортсмени Львівщини продекламували вірші Кобзаря

Сьогодні, 9 березня, Львівщина відзначає 207-річницю з дня народження Тараса Шевченка. Зокрема, до відзначення Шевченківських днів долучилися відомі спортсмени області, переможці світових та континентальних змагань. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Так, уривок з поеми-послання «І мертвим, і живим, і ненародженим...» декламували багаторазовий чемпіон України з водного поло (ВК «Динамо» Львів), чемпіонка Європи з вільної боротьби Оксана Лівач, бронзовий призер чемпіонату світу до 23 років з вільної боротьби Данило Стасюк, чемпіонка світу з блискавичних та швидких шахів Аня Музичук, чемпіонка світу з класичних шахів Марія Музичук, багаторазовий чемпіон України з волейболу (ВК «Барком-Кажани» Львів) Юрій Семенюк, чемпіон Європи з карате серед чоловіків Станіслав Горуна та багаторазова чемпіонка України з велосипедного спорту на треку Соломія Лукачук.

Додамо, що сьогодні також пам'ять Кобзаря вшанували у Львові. Представники влади разом з громадськістю поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку. Усі присутні, у супроводі хорової капели «Дударик», спільно виконали «Реве та стогне Дніпр широкий».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ