Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Відомий оркестр INSO-Львів запрошує на концерт, що рятує життя

Симфонічний оркестр INSO-Львів дасть у Львові великий концерт, щоб зібрати гроші для маленької львів’янки Вікторії Полюги. Дівчинці терміново потрібно ще 36 мільйонів гривень на укол від СМА. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Благочинний концерт INSO-Львів відбудеться у середу, 8 вересня, у новому концертному просторі Gastroli Hall на території !Fest Republic (вул. Старознесенська, 24-26).

У програмі концерту — увертюра до опери «Весілля Фігаро» Вольфганга Амадея Моцарта, сюїта №1 з балету «Лебедине озеро» і «Вальс квітів» Петра Чайковського, «Meditation» Жуля Масне, полька «Trich Trach» і «Грім та блискавка» Йоганна Штрауса.

«Музиканти оркестру ІNSO-Львів охоче відгукнулися на пропозицію організаторів щодо виконання музичних творів з метою збору коштів на лікування Вікторії Полюги. Запрошуємо львів’ян та гостей міста  долучатися до благодійності, давши надію цій чарівній дівчинці. Кожен день важливий для майбутнього повноцінного життя Вікторії», — говорить Іоланта Пришляк, голова правління симфонічного оркестру INSO-Львів.

Придбати квиток і пришвидшити збір коштів можна тут: bit.ly/3gMNIsZ

Всі виручені гроші передадуть на рятівну ін’єкцію для Вікторії Полюги.

«Час грає не на нашу користь — потрібно, щоби збір грошей був швидшим за хворобу.  Будь-яка пожертва — життєво важлива. Кожен, хто придбає квитки і прийде на концерт, наблизить Вікторію до одужання. Це наша львів’янка, яка колись, можливо, буде прославляти Львів на увесь світ, як це робить INSO-Львів. Ми не маємо права лишити родину Вікторії сам на сам з цим надважким випробуванням, тому мусимо встигнути», — говорить волонтерка Ольга Клінова. 

Залишається зібрати ще 36 мільйонів гривень. Охочі допомогти додатково зможуть зробити пожертву у скриньку під час концерту або перерахувати гроші на рахунок благодійного фонду «Вікторія СМА» або на картки батьків.

Отримувач

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ВІКТОРІЯ СМА

Код отримувача: 44233657

UA413052990000026007031019925

Назва банку: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Приватбанк

4731 2196 1475 0994 Полюга Назар (тато)

⠀Ощадбанк

5167 8032 2632 0880 Коцовська Мар’яна (мама)

Monobank:

5375411404612058 Коцовська Мар’яна (мама)

Нагадаємо, триває кампанія зі збору 55 мільйонів гривень на укол Zolgensma для Вікторії Полюги. Щоби попередити смертельні наслідки спінальної м’язової атрофії, повернути втрачені функції і повністю одужати, дівчинці потрібно ввести препарат до того, як їй виповниться два роки. Однак до того часу потрібно встигнути оплатити укол і підготувати документи і візи для перельоту до США для введення ін’єкції. Волонтери і батьки дівчинки закликають встигнути закрити збір у вересні.

Про актуальний перебіг збору коштів читайте на офіційній сторінці «Врятуємо Вікторію разом» у фейсбуці: bit.ly/3ywE43P.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ