Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відповідати за економічні питання на Самбірщині буде Андрій Жепко

Сьогодні, 2 березня 2020 року під час апаратної наради, голова райдержадміністрації Андрій Жепко представив першого заступника голови РДА, який куруватиме економічні питання району Івана Ільчишина. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Самбірської районної державної адміністрації.
Фото: Самбірська РДА

Очільник району привітав першого заступника з відповідальною посадою та побажав йому успіхів у подальшій роботі.

Під час наради обговорено низку важливих питань, проаналізовано стан виконання дохідної частини загального фонду бюджету Самбірського району, що становить 141,5%. При уточненому плані на 2 місяці поточного року в сумі 4664,3 тис. грн., фактично поступило 6599,6 тис. грн. Не забезпечено виконання дохідної частини бюджету лише Городищенською сільською радою в сумі 26,0 тис. грн. або 84,7%.

Зосереджено увагу на питанні коронавірусу. Керівник Самбірського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Сергій Сулиба проінформував присутніх, що за ініціативи Уряду 27 лютого 2020 року стартувала Всеукраїнська кампанія щодо профілактики та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 на територію України. До Всеукраїнської кампанії з протидії проникненню коронавірусу долучились і фахівці Самбірського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області. В районі проводяться роз’яснювальні бесіди з педагогічними колективами та вихованцями загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Самбірщині встановили камери спостереження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ