Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відремонтують дорогу від Замарстинівської до Брюхович

Дорогу, яка веде від вул. Замарстинівської до смт Брюхович, відремонтують. Про це повідомили 25 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛМР.
Фото: Гал-інфо

Відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету ЛМР ʺПро зміни до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2020 рікʺ, буде виділено кошти ЛКП ʺЛьвівавтодорʺ на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Як розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, передбачено виділити кошти ЛКП ʺЛьвівавтодорʺ на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію частини вулиці Замарстинівської, від будинку № 274 до межі міста, яка веде до Брюхович, і є в дуже поганому стані (вартість — 100 тис. грн).

ʺТам облаштують дощову каналізацію, реконструюють дорожнє покриття, буде пішохідна зона. Велодоріжку та зовнішнє освітлення місто облаштувало ранішеʺ, — пояснює посадовець.

Також буде виділено 100 тис. грн на виготовлення ПКД на продовження трамвайної колії на вул. Миколайчука до лікарні швидкої допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ