Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Вісім авіакомпаній отримали дозволи на відкриття нових рейсів

26 червня комісія з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній Державної авіаслужби прийняла рішення щодо ряду призначень на внутрішні та міжнародні напрямки, повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Всього було розглянуто заявки 8 авіакомпаній. За результатами обговорення компанія «Атласджет Україна» отримала дозволи здійснювати перевезення за маршрутами: Львів-Стамбул, Харків-Стамбул, Вінниця-Стамбул, Київ-Тбілісі, Київ-Москва, Київ-Санкт-Петербург, Київ-Ербіль, Київ-Мадрид, Одеса-Батумі, Одеса-Вільнюс, Одеса-Тбілісі, Київ-Бішкек, Київ-Ларнака, Одеса-Мілан.

«Міжнародні авіалінії України» збільшили частоту польотів на рейсах Київ-Мінськ, Київ-Варшава, Львів-Тель-Авів, Харків-Тель-Авів, Одеса-Стамбул, а також отримала право на експлуатацію напрямків Вінниця-Варшава, Вінниця-Стамбул, Київ-Запоріжжя, Київ-Івано-Франківськ, Львів-Болонья, Харків-Мілан.

Авіакомпанія «Дніпроавіа» отримала право виконувати регулярні міжнародні перевезення за напрямками Одеса-Тбілісі, Київ-Софія, Київ-Бухарест, Одеса-Батумі, Харків-Варшава та Херсон-Москва, а також внутрішні: Львів-Одеса, Харків-Львів, Дніпропетровськ-Львів, Дніпропетровськ-Одеса, Київ-Херсон.

Перевізник «Мотор Січ» отримав можливість збільшити частоту рейсів на маршруті Запоріжжя-Москва.

Крім того, авіакомпанія «ЮТейр-Україна» отримала дозволи на 19, а компанія «ДАРТ» - на 10 повітряних ліній для виконання чартерних міжнародних рейсів на сезонних туристичних маршрутах.

Інші заяви стосувались прав на експлуатацію повітряних ліній в зарубіжних країнах, зокрема «Ейр Таурус» отримав дозволи здійснювати рейси у Південному Судані, Уганді, ЦАР, Ліберії та Сьєрра-Ліоне, а компанія «УРГА» - у низці пунктів Південного Судану.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ