Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Війна на Сході України: окупанти 7 разів порушили тишу

Від початку цієї доби, 22 квітня, в зоні проведення ООС на Сході України окупаційні війська Росії сім разів порушили тишу.
Фото - British Embassy Kyiv.

Про це інформує пресслужба штабу ООС.

Зокрема, неподалік населеного пункту ПІВДЕННЕ ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру та протитанкової гармати, а біля селища ЗАЙЦЕВЕ – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу КРАСНОГОРІВКИ загарбники відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.

З протитанкових ракетних комплексів окупанти обстріляли позиції наших захисників поблизу населеного пункту ШУМИ.

Внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів один військовослужбовець ЗС України отримав осколкове поранення не сумісне з життям.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Поблизу ПІСКІВ російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Неподалік МАЙОРСЬКА, противник вів вогонь по нашим позиціям з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували понад 7 гектарів території та передали на знищення 97 вибухонебезпечних предметів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ