Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Військові зі складу ООС надають необхідну допомогу населенню

Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
1/5
Як інформують 30 травня у прес-центрі ООС, представники груп цивільно-військового співробітництва зі складу Об’єднаних сил продовжують активно надавати необхідну підтримку цивільному населенню.

Військовослужбовці постійно беруть участь у надані гуманітарної допомоги, відновленні інфраструктури та інженерних мереж. Цього тижня такі заходи проводилися у 90 населених пунктах Донецької та Луганської областей.

Представники цивільно-військового співробітництва здійснювали супровід ремонтних бригади для обслуговування та ремонту ліній водо- та електропостачання. Окрім цього, була організована доставка продуктів харчування, питної води, медичних засобів та матеріалів для опалення малозабезпеченим громадянам, які проживають поблизу лінії зіткнення. Також, військовослужбовці допомогли мешканцям населеного пункту Опитне у відновленні термо- та гідроізоляції вікон житлових будинків.

Протягом тижня офіцери регулярно проводять інформаційно-роз’яснювальні роботи з місцевими мешканцями щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції.

Об’єднані сили продовжують допомагати людям у скрутних обставинах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ