Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Військовий, якого поранив російський снайпер не вижив

Як повідомили на Facebook-сторінці Оперативного командування "Схід" Збройних Сил України, помер український військовий Роман Дзюбенко, який був тяжко поранений ворожим снайпером на Донбасі.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

"На жаль, сьогодні перестало битися серце нашого побратима, захисника України Романа Дзюбенка, який був тяжко поранений ворожим снайпером. Командування та особовий склад Оперативного командування "Схід" Збройних Сил України, висловлюють глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам Романа. Вічна пам’ять...", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 26 січня поблизу населеного пункту Хутір Вільний, російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів отримав поранення один український воїн. Військовослужбовця оперативно доставили до медичного закладу, де йому надавали допомогу.

Також, 29 січня опівдні, застосувавши безпілотний літальний апарат типу "квадрокоптер", противник скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї. Внаслідок цього двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення. Воїнів оперативно доставлено до лікувального закладу, де їм було надано належну медичну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ