Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ВМС сказали, коли буде зруйновано Кримський міст

Руйнувати міст, щоб підняти настрій, немає сенсу
фото з сайту Вікіпедія

Фото: Depositphotos

Міст через Керченську протоку у тимчасово окупованому Криму неодмінно буде зруйновано. Це станеться тоді, коли того буде вимагати ситуація.

Про це в інтерв'ю "Укрінформу" розповів речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук.

Він підкреслив, що Україна не страждає символізмом, на відміну від росіян. Це дуже допомагає при веденні бойових дій обмеженим ресурсом.

Так, якщо умовно на день народження російського диктатора Володимира Путіна окупанти мають завдання щось десь "взяти", то в українців такого нема.

"Тому цей міст звісно буде зруйнований, але він буде зруйнований тоді, коли цього буде вимагати ситуація. Руйнувати міст, щоб підняти настрій, немає сенсу. Коли треба буде обрізати логістичні хвости Криму і зробити його островом, обов’язково це буде зроблено. Тому чекати слід слушного моменту", - сказав речник.

Плетенчук зазначив, що нанесення вогневого ураження по території тимчасово окупованого Криму не є чимось символічним. Це вкладається в загальний план звільнення наших окупованих земель, і планомірне винищення складів зберігання, пунктів управління, штабів. Тобто є елементами однієї великої операції.

"Звісно, у нас дуже часто вимірюють контрнаступ квадратними кілометрами, але це не дуже правильно, тому що будь-які такі операції є багатоскладовими, багатошаровими, там є багато елементів, які мають виконуватися у відповідній послідовності", - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ