Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Внаслідок ДТП під Львовом загинув водій легковика

фото - пресслужба Нацполії
фото - пресслужба Нацполії
фото - пресслужба Нацполії
фото - пресслужба Нацполії
1/2
9 січня о 8:25 на автодорозі “Київ – Чоп” біля с. Бережани (Давидівська ТГ) Львівського району сталася ДТП за участі двох легковиків, унаслідок якої загинув водій одного із них.

Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Повідомляється, що водій автомобіля “Рено Лагуна”, мешканець с. Струсів Тернопільської області 1987 року народження, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення із автомобілем “Фольксваген Пасат”, яким керував мешканець с. Вихопні (Жовтанецька ТГ) Львівського району 1968 року народження.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Фольксваген Пасат” загинув на місці події. Водій автомобіля “Рено Лагуна” тілесних ушкоджень не отримав, від госпіталізації відмовився.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Обставини події з'ясовують правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ