Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вночі у Моршині горіла квартира

30 листопада о 01:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Моршин на вул. Івана Франка, 59 Стрийського району. Пожежа виникла у квартирі на другому поверсі триповерхового дерев'яного житлового будинку. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ілюстративне, Гал-інфо, Олена Ляхович
На момент пожежі у квартирі перебував 72-річний власник. Відчувши неприємний запах і побачивши займання в кімнаті, літній чоловік самостійно вийшов з небезпечного помешкання на вулицю. Мешканці будинку самостійно вийшли на вулицю.

Пожежа спричинила сильне задимлення. Загоряння поширювалось дерев’яними конструкціями підлоги. Існувала загроза перекидання вогню на сусідню квартиру.

Вогнеборці м. Моршин локалізували пожежу о 03:18 та о 04:27 ліквідували в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено підлогу на площі 5 кв.м. Також пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м та пошкоджено в сусідній квартирі підлогу на площі 3 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 8 осіб та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Рятувальники звертаються до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем. Будьте обережними, обігріваючи свої оселі. Щоб зберегти власне життя та життя близьких вам людей, ПАМ’ЯТАЙТЕ:

  • слідкуйте, щоб у стінах печі і в димарі не було тріщин;
  • щільно зачиняйте дверцята топки, а підлогу під дверцятами захистіть жаростійким матеріалом — листом металу чи керамічною плиткою;
  • не допускайте перегрівання печі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ