Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Водія і пасажира затисло в авітвці: на Львівщині авто злетіло у кювет

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 листопада близько 10.00 на автодорозі "Гірне-Стебник" у Стрийському районі. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: ДСНС

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Pegueot", 31-річний мешканець міста Стебник, не впорався з керуванням, автомобіль виїхав за межі проїзної частини та перекинувся. Внаслідок події водій та його 40-річний пасажир, також житель Стебника, з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як інформують у прес-службі ДСНС Львівської області, до місця події негайно виїхали рятувальники 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий. Як виявилось на місці виклику, внаслідок інциденту автомобіль перекинувся на дах й затиснув водія та пасажира автівки. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць та електричної лебідки проводились роботи по деблокуванню потерпілих з автомобіля. Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Стрийську центральну районну лікарню.
До ліквідації наслідків ДТП залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові трамвай збив людину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ