Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Водію вантажівки, за участі якої сталась смертельна ДТП на Миколаївщині, оголошено підозру

Сьогодні, 21 липня, оголошено підозру у скоєнні злочину 42-річному водієві фури, за участі якої сталась автокатастрофа на трасі поблизу смт Криве Озеро. Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Чоловік підозрюється у скоєнні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб». Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років

Також здійснені транспортні експертизи.

Нагадаємо, 20 липня відбулось зіткнення рейсового мікроавтобусу марки Volkswagen, що рухався за маршрутом «Одеса-Гомель», з білоруською реєстрацією, та вантажівки, яка стояла з правого боку проїжджої частини.

Внаслідок автопригоди водій та четверо пасажирів мікроавтобусу загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу. Всі постраждалі – громадяни республіки Білорусь.

Станом на 21 липня дев’ятеро громадян, які постраждали у аварії, повернулися до Білорусі. Ще троє знаходяться на лікуванні у медичних закладах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ