Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Воїн ССО розповів про події початку Великої війни

Мужність – це передусім готовність йти до кінця
фото ССО ЗСУ

Інженер водолазної групи 73-го морського центру Сил спеціальних операцій ЗСУ «Рамзес» розповів про службу та перші завдання під час початку повномасштабного вторгнення.

Про це в телеграмі повідомляє ССО ЗСУ.

«Обираючи місце служби, я без вагань зупинився на 73-му центрі Сил спеціальних операцій, адже любив водолазну справу і моє життя було повʼязано з водою з самого дитинства.

Повномасштабне вторгнення я зі своєю групою зустрів в Одеській області, отримавши перший бойовий наказ – протидіяти висадці ворожого десанту на узбережжя. Перші декілька тижнів ми жили у двох бойових машинах «Козак», адже ППД було знищено ще в перші дні повномасштабної війни. Якщо ви ніколи не ночували як сардини в броньованій машині, лежачи на купі гранатометів, мін, протитанкових ракет та ПЗРК, то годі й уявляти. Проте час йшов, ми навчались та адаптувались до нової реальності», - розповів воїн.

«Я добре памʼятаю неймовірну згуртованість українців на початку повномасштабної війни, саме це відчуття надихало та давало сили кожен новий день. І зараз, дивлячись через призму двох років цієї жахливої війни, я ставлю собі питання: «Чи наблизились ми за цей час до нашої перемоги?» Усім хто, любить воду та має дух авантюризму, я раджу спробувати себе в найяскравішій пригоді вашого життя (складній і небезпечній). Адже мужність – це передусім готовність йти до кінця», - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ