Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Волейболістки зі Львівщини взяли «срібло» Вищої ліги

У регулярному чемпіонаті трускавчанки посіли друге місце у турнірній таблиці та вийшли до півфіналу змагань
фото Львівської ОВА

Трускавецький клуб «Нафтуся» став срібним призером чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Вищої ліги.

У регулярному чемпіонаті трускавчанки посіли друге місце у турнірній таблиці та вийшли до півфіналу змагань, повідомляє Львівська ОВА.

В ½ фіналу в Хирові наші дівчата обіграли третю команду Вищої ліги – ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ-ДЮСШ Орбіта» зі Запоріжжя.

У фінальній серії за золоті нагороди волейболістки «Нафтусі» зустрілися зі суперницями з Кам’янського – СК «Академія Прометей». Трускавчанки поступилися у двох матчах та посіли друге місце чемпіонату України серед команд Вищої ліги.

«Скільки сил, емоцій, часу потрачено – не злічити! Дякуємо кожній гравчині, тренерському складу, керівництву клубу! Друга сходинка дозволяє піднятися у класі та спробувати свої сили у волейбольній Суперлізі України!» – зазначили у команді.

За підсумками сезону у Вищій лізі серед жінок найкращою зв'язуючою стала гравчиня «Нафтусі» Ксенія Мазур, а найкращою ліберо – Тетяна Гращенко.

Родзинкою церемонії нагородження стало освідчення центральній блокуючій команди Юліяні Денис. На пропозицію одруження дівчина відповіла згодою.

«У тих громадах, де є чітка, послідовна і збалансована політика щодо розвитку масового спорту, водночас і бачимо результати та вагомі досягнення в спорті вищих досягнень. Минулого тижня вітали БК «Самбір», які здобули срібні медалі Вищої ліги України з баскетболу серед чоловіків. А сьогодні захоплюємося досягненнями жіночої команди», – підсумував керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як. Дякую гравчиням, тренерам, керівництву та партнерам клубу за ті емоції, які команда дарувала впродовж сезону. Особливо запам’яталася переможна гра в Кубку України над командою Суперліги – тернопільською «Галичанкою»».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ