Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Володимир Зуб прокоментував обставини ДТП у Бродах

Начальник управління охорони здоров’я міста Львова Володимир Зуб прокоментував ситуацію щодо своєї участі у ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу м. Броди. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Керівник охорони здоров’я Львова потрапив у ДТП

«Минулого тижня я перебував у відпустці у зв’язку із сімейними обставинами. У п’ятницю, повертаючись до Львова, близько 17.00, здійснив чергову зупинку на АЗС у м. Броди для дозаправки. Після цього виїхав з АЗС і рухався головною дорогою у напрямку Львова по трасі Київ-Чоп. Швидкість руху не перевищувала 60 км/год. Під час руху, наближаючись до виїзду з міста, побачив, що на другорядній смузі стоїть легковий автомобіль, я чітко бачив, що він не рухається, тому продовжив рух. Натомість за декілька метрів до перехрестя цей автомобіль почав рух, виїхав на головну смугу, і незважаючи на те, що я різко загальмував, і намагався здійснити маневр, зіткнення уникнути не вдалося. Ні я, ні моя дружина серйозних травм не отримали, водій іншого транспортного засобу отримав травми, які, на щастя, не несли загрози життю.

Свідками ДТП було багато людей, зокрема і військові з військової частини. Власне ці свідки викликали швидку допомогу і поліцію, було розпочато слідчі дії. Я разом з водієм «Пежо» у супроводі представника нацполіції поїхав у Бродівську  центральну районну лікарню, де ми пройшли експертизу на алкогольне сп’яніння. За показниками алкотестера ні в мене, ні в іншого водія не було виявлено алкоголю, проте у нас відібрали кров на обстеження.

Водій «Пежо» залишився в лікарні, я ж повернувся на місце події, де вже слідчим було проведено відповідні дії, складена схема ДТП, після чого я прибув у райвідділ, давши свідчення, і опісля займався організацією транспортування автомобіля, на якому я їхав до Львова», - розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Щодо інформації про те, що за кермом була жінка, то за той час, поки Володимир Зуб розраховувався за пальне, заправлене на АЗС, машину від заправки до стоянки підігнала його дружина, яка їхала в машині разом із ним. Проте далі за кермом їхав Володимир Зуб. Транспортний засіб, яким їхав управлінець, належить його шкільному товаришу, який зараз перебуває за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ