Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Володимир-Волинський отримав туристичний логотип і гасло міста

З метою розвитку туристичної галузі у Володимирі-Волинському, популяризації міста в Україні та за її межами, покращення використання його історико-культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу в міській раді затвердили туристичний логотип та гасло міста.

Рішення про ухвалення бренду Володимира-Волинського депутати прийняли під час сесії 28 лютого.

Нагадаємо, що у 2019 році за результатами голосування мешканців Володимира-Волинського, експертів та членів комітету з організації конкурсу з-поміж 10-ти логотипів, наданих митцями й аматорами, визначився один фаворит. Також було обране краще гасло міста – ним стало “Місто твоєї історії”.

Кращий ескіз визначили із врахуванням результатів голосування мешканців Володимира-Волинського, членів комітету та незалежних експертів: старшого викладача кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв, розробника логотипу Львова Юрія Крукевича,начальника відділу туризму департаменту економіки та європейської інтеграції Волинської ОДА Станіслава Ольшевського та Ігоря Тимошіва – випускника магістерських програм із Маркетингу та Менеджменту європейських вузів (тема дипломної роботи “Туристичний брендинг малих міст”).

У результаті переможцем став логотип 0827. Саме цей ескіз буде запропоновано на розгляд сесії міської ради, де депутати прийняли рішення про ухвалення бренду міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ