Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Волинські сапери знешкодили 7 мінометних мін, виявлених на полі

Як повідомили 11 серпня у прес-службі ДСНС України у Волинській області, 10 серпня співробітники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області знешкодили 7 мінометних мін, виявлених під час земляних робіт біля села Риковичі Іваничівського району.
Фото ДСНС

Напередодні тракторист, який переорював поле після збирання зернових, натрапив на металевий предмет, схожий за зовнішніми ознаками на боєприпас. Чоловік припинив роботу й повідомив про підозрілу знахідку рятувальників.

Співробітники ДСНС, які прибули за викликом, ідентифікували знахідку як мінометну міну калібру 120 міліметрів. При ретельному обстеженні території сапери вилучили з ґрунту ще 6 таких же боєприпасів.

Усі знахідки знешкоджені у спеціально відведеному місці.

Рятувальники нагадують громадянам правила безпеки при виявленні підозрілих металевих предметів: натрапивши на таку знахідку, не зачіпайте її за жодних обставин, огородіть місце виявлення та повідомте  рятувальників за номером 101 або співробітників поліції за номером 102.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Радехівському районі виявили та знищили 11 боєприпасів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ