Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Волинську ТРО посилили танками

Танкісти 100-ї бригади влучають по заданій цілі і стараються якнайшвидше покинути позиції
фото з сайту Суспільне

51-й окремий Камінь-Каширський батальйон 100-ї бригади тероборони Волині, який зараз виконує бойові завдання на Лиманському напрямку, підсилили танковим підрозділом.

Про це інформує Суспільне.

Пресофіцер бригади Сергій Хомінський розповів, що підрозділ уже показав хороші результати на передовій.

53-річний командир танка Михайло у війську прослужив 21 рік. Після 24 лютого минулого року, каже, довелось перекваліфікуватися на танкіста.

"Ота злість стала поштовхом піти і помститися їм за все, що вони нам зробили. Адреналін там зашкалює, можна сказати так. Велике бажання попасти і радість від того", — говорить командир танка.

Як розповів водій-механік танка Вадим, до Т-72-го (назва танку — ред.) воював на Т-64-му під час антитерористичної операції. Техніка, каже, складніша в управлінні від західних зразків.

"Це як Жигулі і Мерседес. Це Жигулі, а Леопард — це Мерседес. Все там на кнопочках, телевізори, камери. Все для зручності механіка, навідника. Я б дуже хотів поїхати відучитись чи на Абрамс, чи Леопард – було б дуже цікаво поїздити повоювати", — зазначив боєць.

Танкісти 100-ї бригади влучають по заданій цілі і стараються якнайшвидше покинути позиції. Працюють із прихованих позицій так, щоб війська РФ не встиг помітити.

"Виїхав, вистрілив, нічого не думаєш, тільки відпрацювати як потрібно і повернутися назад. Найбільше бажання — це повернутися додому живим-здоровим, обійняти батька і з’їздити на могилу матері", — каже навідник танка Роман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ