Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог гатить з танків по Мар'їнці та Авдіївці, - штаб АТО

Танки та БМП НЗФ ОРДО знову обстріляли житлові квартали Авдіївки та Мар’їнки. Про це сьогодні, 12 червня, на Facebook повідомив прес-центр штабу АТО з посиланням на Українську сторону СЦКК.
Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку НЗФ ОРДО мирних населених пунктів  вздовж лінії розмежування із зброї забороненої Мінськими домовленостями.
12-го червня, близько 21.00 год. під час обстрілу позицій ЗСУ, під вогонь танкових гармат бойовиків потрапили житлові квартали Авдіївки. 125 мм снаряди вибухнули біля житлових будинків по вулицях Островського та Гагаріна.
Близько 22.00 год. НЗФ ОРДО обстріляли житлові квартали Мар’їнки, застосувавши БМП та гранатомети. Внаслідок обстрілу виникла пожежа в будинку по вулиці Жовтневій. На щастя, в обох випадках серед місцевих мешканців постраждалих не було.
В Авдіївці та Мар’їнці працюють спостережні групи української сторони СЦКК. Подробиці обстрілів уточнюються.
Українська сторона засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів  населених пунктів. Такі дії керівництва ОРДО ставлять під загрозу життя та здоров’я мирних мешканців, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ