Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог намагається просунутися на Харківському напрямку

Російські війська здійснюють спроби просунутися на Харківському напрямку фронту, від початку доби 19 серпня тривають чотири бойові зіткнення у районі Вовчанська та Липців.

Про це повідомило оперативно-тактичне угруповання "Харків".

"На Харківському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога, який намагається просунутися, однак успіхів не має", - йдеться у повідомленні.

За даними ОТУВ "Харків", у районі Глибокого росіяни здійснюють заміну особового складу на бойових позиціях і проводять евакуаційні заходи.

У районі Липців ворог здійснив поповнення бойових розрахунків і провів заходи логістичного забезпечення. Продовжуються випадки невиконання наказів особовим складом російської армії.

Поблизу Стариці зафіксовано поодиноке переміщення особового складу росіян з метою внутрішньої ротації на бойових позиціях.

У Вовчанську росіяни здійснили перегрупування штурмових груп, поповнюють запаси боєкомплекту і медикаментів. Центральну частину міста війська РФ обстрілювали з важкої вогнеметної системи ТОС-1А.

За минулу добу, 18 серпня, на Харківському напрямку сталося три бойові зіткнення. Також ворог завдав один авіаудар з використанням двох керованих авіаційних бомб, один ракетний удар і 57 ударів дронами. Загалом на цьому напрямку фронту росіяни 449 разів обстріляли позиції Сил оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ