Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог переміщує окремі найбільш боєздатні частини на бахмутський напрямок - Сирський

Ворог продовжує переміщати окремі найбільш боєздатні частини на бахмутський напрямок, зі свого боку українські сили ведуть наступальні дії, займаючи панівні висоти, лісосмуги для витіснення ворога з підступів до Бахмута.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

"Обстановка в смузі відповідальності Східного угруповання військ залишається напруженою. Попри наступ наших військ на півдні та втрату території й населених пунктів на цьому напрямку, противник продовжує переміщати окремі найбільш боєздатні частини на бахмутський напрямок, поєднуючи ці дії з потужним артилерійським вогнем та ударами штурмової та армійської авіації по позиціях наших військ", - зазначив він для Military Media Center.

Сирський зазначив, що водночас українські сили продовжують вести наступальні дії за окремими напрямками, займаючи панівні висоти, лісосмуги з метою поступового витіснення ворога з підступів до Бахмута.

"Розуміючи це, ворожі підрозділи чинять відчайдушний опір. Тому зрозуміло, що наші плани потребують періодичного коригування й уточнення. Саме цьому присвячена моя робота у військах. Провів зустріч із командирами частин, обговорили проблемні питання, визначили шляхи їх розв'язання", - поінформував командувач.

Також він повідомив, що зустрівся з військовослужбовцями низки частин, які беруть безпосередню участь у наступальних діях, вручив найкращим із них нагороди, подарунки та грошові премії.

"Як і завжди, ми знаємо, що ми робимо, для чого і як", - підсумував Сирський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ