Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог збільшив кількість ракетоносіїв на чергуванні в Чорному морі

У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 10 кораблів ворога, серед яких – один підводний та один надводний ракетоносії, споряджений дванадцятьома ракетами типу «Калібр».
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Такі дані навів речник ОК "Південь", полковник Владислав Назаров. 

За його словами, продовжуючи злочинну терористичну тактику обстрілу мирного населення, ворог надвечір вдарив по Бериславському району тактичною авіацією із застосуванням керованих авіабомб.

"Знову було атаковано поля та промислові об’єкти. На одному з підприємств знищено виробничий корпус, пошкоджено будівлю складу, спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідовано. Без людських втрат", – додав він.

Опівночі ворожа артилерія обстрілювала Очаків. Під ударом були прибережна акваторія і житлові райони. Пошкоджено побутові комунікації – електро і газопостачання. Без людських втрат.

Ворог виснажений і демотивований, але має потужну зброю і завдання здобувати перемоги за будь-яку ціну, нагадує полковник. 

"Загроза ракетних і дронових ударів залишається досить високою, відповідно, сигнали повітряної тривоги та обмеження правового режиму воєнного стану обов'язковими для виконання, оскільки це збереження вашого життя", – заявив він.

У Військово-Морських Силах ЗСУ додали, що в Азовському морі знаходиться один ворожий корабель, а  в Середземному морі ворог збільшив корабельне угруповання шляхом розгортання фрегата пр.22350 "Адмірал Горшков" до 8 ворожих кораблів, з них 4 носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп до 36 ракет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ