Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вперше на Львівщині відбулися змагання з нордичної ходьби

З метою популяризації скандинавської (нордичної) ходьби «NordicWalking», пропаганди здорового способу життя, залучення всіх верств населення Львівщини до систематичних занять фізичною культурою та спортом, 3 квітня 2016 року з нагоди Міжнародного Дня спорту вперше на Львівщині проведено офіційні змагання з нордичної ходьби.

Змагання відбулися за чудової весняної погоди у Стрийському парку міста Львова. Учасники змагалися у двох вікових категоріях: - в категорії «Дорослі»: чоловіки – ходьба на 2 км; жінки – ходьба на 2 км; - в категорії «Ветерани»: чоловіки – ходьба 2 км; жінки – ходьба 2 км.

У змаганнях взяли участь представники з кількох міст та районів Львівської області та міста Львова. Наймолодшому учаснику – Микиті Прессу виповнилося 7 років, а найстаршому – Юрію Самаріну – 77 років. Змагання проводились за такою програмою: Серед чоловіків перше місце виборов Володимир Милян, друге місце посів Іван Заліско і третє – Микита Прес. Серед жінок в категорії «Дорослі» перше місце посіла Наталія Півнюк, друге місце – Оксана Вацеба і третє – Анастасія Винничук. У категорії «Ветерани» першим серед чоловіків прийшов Микола Кулинич, друге місце виборов Ігор Соболевський і третє – Іван Урущак. У жінок в категорії «Ветерани» перше місце посіла Оксана Заліско, друге місце Ольга Стадник і третє – Олена Веклич. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ