Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Впійманому на хабарі голові села обрали запобіжний захід

Сільського голову, якого затримали на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 15 тис. грн, триматимуть під вартою. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, 05.02.2018, слідчими Нацполіції у Львівській області спільно із працівниками Управління СБУ у Львівській області,  задокументовано факт одержання неправомірної вигоди головою селищної ради одного із районних центрів на Львівщині.

Встановлено, що сільський голова отримав неправомірну вигоду у сумі 15 тис. грн за надання переваг (гарантій), одному із підприємств при укладенні договорів про виконання робіт із селищною радою.

Учора, 6 лютого,  зловмиснику повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище), а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави.

Крім цього, посадовця відсторонено від займаної посади.

Довідка.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на 3 роки.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ