Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Всеукраїнський фестиваль «Біле озеро» відзначив своє повноліття

На території реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро» за сприяння адміністрації Рівненської АЕС відбувся XVIII Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний фестиваль «Біле озеро».
Всеукраїнський фестиваль «Біле озеро» відзначив своє повноліття.

Фестиваль «Біле озеро» проходив з 26 по 29 липня під гаслом «Від мистецтва до екології» за сприяння Рівненської АЕС та Міністерства молоді та спорту України з метою популяризації національної культури, розвитку українського мистецтва, підняття культурного та духовного рівня молоді, формування у молодого покоління почуття любові до природи і рідного краю, пропаганди здорового способу життя та піднесення іміджу атомної енергетики. Цьогоріч захід Республіканського культурно-освітнього центру «Молодь України» вперше повноцінно відбувся на території реабілітаційно-оздоровчого комплексу РАЕС «Біле озеро».

«Цьогоріч це вже 18-й Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний фестиваль «Біле озеро». Це означає, що молодь України віддає свій голос за європейське майбутнє, чисте довкілля, здорову екологію рідного краю, життя вільне від шкідливих звичок. Саме тут уперше в незалежній Україні зародилася традиція боротьби за чисте середовище і цей заклик підтримали інші фестивалі та форуми по всій Україні. Радий, що ми започатковуємо традицію проведення фестивалю на новій фестивальній галявині. З цієї сцени колись свій творчий шлях розпочинали такі відомі виконавці, як Альоша, Ольга Цибульська, Тарас Петриненко, Каріна Плай та інші», - коментує генеральний директор РКОЦ «Молодь України», заслужений діяч мистецтв України, автор і керівник фестивалю Сергій Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ