Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Встановлено особу, яка підірвала гранату біля ТЦ "Гранд Волинь" у Луцьку

Правоохоронці встановили особу злочинця, який 19 вересня 2016 року у Луцьку на парковці біля торгового центру «Гранд Волинь» підірвав ручну гранати типу «РГД». Повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Це вдалося зробити завдяки скоординованим прокуратурою Волинської області діям оперативних працівників управління СБУ та Головного управління Національної поліції в області й належно проведеним слідчим (розшуковим) діям.

Зловмисником виявився 36-річний лучанин, який в минулому уже мав конфлікти із законом та відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Встановлено також, що він переховувався від органів досудового розслідування, адже був оголошений у розшук за вчинення корисливих злочинів.

Нині чоловікові оголошено про підозру у вчиненні таємного викрадення чужого майна, викрадення офіційного документа та придбанні, зберіганні, носінні вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 185, ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України).

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ