Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

«Ви втомилися. Розумію. А уявіть, як втомилися ми», - військова з Волині

Вона запропонувала уявити, що так сказали всі військові
фото з фейсбуку Вікторії Гаврилюк

Дедалі частіше доводиться бачити у соцмережах від цивільних українців коментарі та дописи про втому від війни.

Про це у фейсбуці написала волинянка, військовослужбовця ЗСУ Вікторія Гаврилюк, пише ВолиньPost.

«Я втомився/втомилася від війни», «За кого здихать? За цю владу? За країну, де стільки корупції?», «Втомилися донатити на ЗСУ, скільки можна?» На жаль, щодня все частіше бачу такі коментарі та дописи у соцмережах від цивільних українців», - зазначила Вікторія Гаврилюк.

Вона запропонувала уявити, що так сказали всі військові. Склали зброю і пішли по домівках: кохати жінок, чоловіків, порати господарство, та, що гріха таїти, пропустити барильце-друге пива по п'ятницях.

«Заходьте, окупанти, не соромтесь! Як то кажуть, від сходу до заходу. Плюндруйте, окуповуйте, гвалтуйте. «Ліш би нє било вайни». Уявили? Так собі картина? То що ж робити? Відступити і впустити ворога в домівки, бо втомилися? Бо держава не така, бо корупція, бо безпорядок? Здатися без бою?» - поцікавилася вона.

З її слів, складається враження, ніби цивільні українці втомилися не так від війни, як від військових.

«Бо ми - це тригер, нагадування про те, що триває війна, що треба донатити, допомагати що купа треба, треба, треба. Так, ми не надто зручні, бо ж кожен зі своєю травмою, тараканами у голові. Бо ми, і живі, і загиблі - це нагадування про війну, яка, чорт забирай, ще надовго, а вже давно замахала усіх. Ви втомилися. Розумію. А уявіть як втомилися ми», - підсумувала Вікторія Гаврилюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ