Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вибухи в Калинівці: пожежу повністю локалізовано

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін заявив, що пожежу військових артскладів біля Калинівки вдалося повністю локалізувати. Про це повідомляється на сторінці Адміністрації президента України в Facebook.

«Пожежа локалізована. Ми не очікуємо її подальшого розповсюдження і зараз ми ліквідуємо останні осередки задимлення». - повідомив голова ДСНС, який повернувся з Калинівки, на воєнному кабінеті, скликаному Президентом Петром Порошенком.

За його словами, нині на місці надзвичайної події продовжують працювати рятувальники в цілодобовому режимі, також є авіація, яка в разі необхідності відновить свою роботу.

Нагадаємо: у Калинівці 26 вересня на складах озброєння виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Із зони можливого ураження евакуйовано близько 30 тисяч осіб.

Нині на території військового складу спостерігаються пожежа та вибухи різної інтенсивності. Рятувальники ліквідували займання 4 житлових будинків унаслідок влучання боєприпасів.

Наразі закрито рух автотранспорту на автодорозі Житомир - Могилів - Подільський та повітряний рух у радіусі 50 кілометрів від Калинівки.

Укрінфор

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ