Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Видатні українські митці творитимуть на пленері у Львів в готелі Citadel

Протягом дев’яти днів з 14 по 22 жовтня, готель CITADEL перетвориться на арт-резиденцію для видатних українських митців. В готелі відбудеться Citadel art plein air на чолі з Олегом Денисенком, відомим українським художником.

Ще 10 відомих українських художників - Микола Журавель, Дарія Тіщенко-Журавель, Іван Михайлов, Людмили Нікорич, Анастасія Подерв’янська, Олександра Смірнов, Олексій Аполонов, Петро Лебединець, Алла Алексеєва, Олександра Макарська, мешкатимуть, надихатимуться, творитимуть в готелі протягом 9 днів. 

У процесі пленеру приїжджі художники набираються натхнення та навчаються новому. Для цього потрібні краєвиди, жива і нежива природа, правильне оточення та дух творчості. Окрім того митці знайомляться із локальною культурою, здобутками та видатними особистостями Львова. 

22 жовтня на 18:00- CITADEL запрошує цінителів мистецтва та культурних діячів на відкриття звітної виставки - Citadel art plein air.  Ви матимете змогу познайомитись і поспілкуватись із митцями. 

Виставка буде тривати протягом 4 тижнів, з 22 жовтня по 20 листопада в готелі CITADEL, на вул. Грабовського, 11. Щодня з 8:00 до 23:00.
Вхід - вільний. 

“Наша місія - створення сприятливого середовища для спілкування і творчості. 

Підтримка культурних проектів є не тільки ознакою соціально-культурної відповідальності, але ступенем готовності суспільства до розвитку країни”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ