Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконання районних бюджетів напряму залежатиме від державного бюджету 2009 – Проць

13 січня 2009 року на сесії Городоцької районної ради було прийнято бюджет на цей рік – про це повідомили у прес-службі ЛОО «Єдиний Центр».
„Депутатами районної ради було затверджено усі показники бюджету. Закладено фінансування усіх захищених статей. В повному обсязі мають бути виділені гроші на фінансування соціальної сфери. Єдине – довелось обмежити видатки на утримання чиновницького апарату райдержадміністрації і ради. Про премії у 2009 році державним службовцям доведеться забути, в бюджеті на цей рік передбачено лише надбавку за інтенсивність праці у розмірі 25%. В п’ять разів змушені скоротити обсяги капітального будівництва в районі”, – повідомив голова Городоцької районної організації Єдиного Центру, перший заступник голови Городоцької районної державної адміністрації Іван Проць.
За його словами, районний бюджет є переважно дотаційний, і якщо виконання державного бюджету буде під загрозою і районні бюджети не отримуватимуть вчасно дотації – фінансування основних статей може опинитися під загрозою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ