Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Виконавчий директор "Карпат": Львів — оптимальний варіант для догравання сезону

"Арена Львів" та "Україна" можуть прийняти 27 матчів.

Виконавчий директор "Карпат" Ростислав Яцишин вважає, що інфраструктура Львова дозволяє зіграти в місті всі ігри другої шістки, повідомляє Трибуна.

Думаю, ми б домовилися про те, що команди зможуть тренуватися на наших полях і грати на «Україні». У нашому клубі працюють одні з кращих агрономів в країні, тому за якість газонів я не хвилююся.

"Додає Львову переваг і наявність в місті «Арени-Львів», де також можуть проходити матчі чемпіонату. Якщо УПЛ і УАФ домовляться з «Ареною», що знаходиться в державній власності, про прийнятні фінансові умови проведення матчів, у виграші залишаться всі: УПЛ отримає варіативність при плануванні календаря, а стадіон (до речі, третій за вартістю будівництва в Україні), нарешті запрацює по своїм основним призначенням.

Інше питання чи влаштує такий розвиток подій той же «Маріуполь», якому належить добу сюди добиратися і десь жити. Так само стосується «Олімпіка», «Ворскли» і «Дніпра-1». Насильно сюди нікого НЕ затягнеш. Хоча логіка дійсно підказує, що з точки зору інфраструктури Львів — найоптимальніший варіант", — розповів Ростислав Яцишин

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, Львів — один з варіантів для догравання сезону УПЛ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ