Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконавчий комітет прийняв низку бюджетних рішень

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення ʺПро зміни до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рікʺ, та ʺПро схвалення зміни до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рікʺ, та ʺПро виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громадиʺ. - інформує пресслужба ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

ʺПропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади кошти в сумі 1 377 585 грн. Це кошти:

1.Франківській районній адміністрації для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів житлового будинку № 6 на вул. І. Пулюя – 756 214 грн.

2. Шевченківській районній адміністрації для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів житлового будинку № 55 на вул. Джерельній – 621 371 грнʺ, - доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики.

Також виконавчий комітет підтримав рішення про внесення змін до загального фонду бюджету і бюджету розвитку Львівської МТГ. Підтримані зміни погоджені на профільних депутатських комісіях та будуть винесені на розгляд сесії ЛМР, яка відбудеться наступного тижня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ