Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Викрадення чоловіка на стоянці ТРЦ у Львові: затримали ще одного причетного

Як повідомили 12 серпня Гал-нфо у відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині поліцейські затримали ще одного учасника злочинної групи, підозрюваного у викраденні людини.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Раніше судимого за розбій 37-річного зловмисника, мешканця Львівщини, який переховувався від слідства, правоохоронці розшукали та, згідно із рішенням суду, затримали 11 серпня на території Перемишлянського району. Невдовзі йому буде обрано запобіжний захід.

Як встановили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області, 14 березня 2019 року, на стоянці одного із львівських торгово-розважальних центрів, зловмисники силоміць заштовхали у мікроавтобус "Фольксваген" львів’янина, завезли його у лісовий масив на Пустомитівщині, де утримували протягом кількох годин. При цьому зловмисники побили потерпілого.

На стоянці ТРЦ львів'янина заштовхали в авто, вивезли в ліс та побили - версія слідства

Оскільки учасники злочинної групи переховувалися від слідства, 23 липня 2020 року заочно повідомили трьом зловмисникам, мешканцям Львівщини віком 27, 37 та 38 років, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Одного із учасників злочинної групи правоохоронці затримали 5 серпня у Житомирській області. Наступного дня суд обрав йому запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці вживають заходів для встановлення місця перебування та затримання ще одного учасника злочинної групи.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині взяли під варту причетного до трьох пограбувань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ