Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Викраденого понад рік тому Тараса Познякова досі не знайшли

Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
1/2
Викраденого у квітні 2016 львів'янина Тараса Познякова досі не знайшли, пошукові роботи тривають досі. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомив Микола Жукович, речник ГУ НП у Київській області.

Водночас поліція Київщини інформує про розшук Кінгісеппа Луана Миколайовича, 23.03.1991 року народження, за скоєння особливо тяжкого злочину, за який передбачено покарання від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Кінгісепп Л.М. підозрюється у вчинені кримінальних правопорушень,  передбачених п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу  України.

Іншого співучасника, 26-річного уродженця м. Кірово-Чепецьк Кіровської області, Російської Федерації, громадянина Росії, оголошено у міжнародний розшук.

Розшукуваний Кінгісепп Луан Миколайович, позивний «Лука», може мати при собі вогнепальну зброю,  добре володіє холодною зброєю, навиками рукопашного бою.

Як повідомлялось раніше, під час розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб, один з яких затриманий.

Нагадаємо, Тарас Позняков зник дорогою до Києва 4 квітня 2016 року, коли їхав у своєму авто із двома попутниками. 12 квітня у Києво-Святошинському районі Київської області був знайдений його автомобіль у одному із гаражів. Пошуки Тараса Познякова зайшли у глухий кут.  

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє будь якою інформацією щодо місцезнаходження розшукуваного зловмисника, повідомити до поліції за номером телефону +38044 271 60 02 або 102. Анонімність гарантується.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ